Wie zijn wij

Door verbinding vind je vrijheid.

Jan Aart ’t Hooft, Nicki van Heugten en Harry van Heemskerk vormen de CoachEenheid. Drie gepassioneerde coaches. We hebben ruime ervaring in het begeleiden van ontwikkeltrajecten voor individuen, groepen en werkorganisaties. Onze verschillen zorgen er voor dat wij elkaar aanvullen.

Wat wij delen is onze overtuiging dat persoonlijke ontwikkeling je energiek houdt, vrij maakt en dat ieder zijn/haar eigen werkelijkheid kan scheppen. Met de CoachEenheid maken we ons verlangen waar om bij te dragen aan een liefdevolle wereld waar mensen die in zichzelf investeren ook hun diepste verlangen waarmaken.

Jan Aart 't Hooft

Jan Aart 't Hooft

“Als mens blijven groeien” is mijn motto. Dit laat ik zien door open te staan voor nieuwe inzichten, en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het volgen van mijn hart vormt hierbij een betrouwbaar kompas. Met mijn persoonlijke ontwikkeling groeit mijn omgeving mee. Omgekeerd gebeurt het zelfde. Zo worden jij en ik een betere partner, ouder, collega of leidinggevende. Een mooier mens. Investeren in mijzelf en de verbinding met de ander vormt een investering in de wereld. Dit stimuleert mij te doen wat ik doe.

t +31 6 11 569 349

[email protected]

Voor meer info over Jan en zijn werk: JanAartCoaching.nl

Nicki van Heugten

Nicki van Heugten

“Vallen gaat meestal vanzelf, opstaan is een keuze”

Iedereen creëert op basis van ervaringen door het leven heen patronen. Patronen die vaak werken en behulpzaam zijn, en soms juist hinderen in onze ontwikkeling. Ik maak graag patronen zichtbaar die jou in de weg staan om je volledige en volle leven te kunnen leiden. Dit doe ik door echt contact met je te maken, een innerlijk “Ja” tegen alles wat er is en een open hart. Uiteindelijk is dat wat voor mij belangrijk is hoeveel sporen van liefde ik achter heb kunnen laten.

t +31 6 418 691 32

[email protected]

Voor meer info over Nicki en haar werk: jategennu.nl

Harry van Heemskerk

Harry van Heemskerk

Heb jij een verlangen om te groeien en nog beter en vrijer te worden in wat je doet? Mijn passie is het begeleiden van mensen in hun groei: een fascinerend proces waarin we samen zoeken naar wat jij nodig hebt en wat voor jou werkt in de praktijk van alle dag. De basis van waaruit ik werk is echt contact. Om jou te laten excelleren, gebruik ik mijn intuïtie, mijn opgedane kennis en ervaring. Dat doe ik met liefde, scherpte, humor en diepgang.

t +31 6 50 26 56 38

[email protected]

Voor meer info over Harry en zijn werk: www.harryvanheemskerk.nl