Wat je van ons mag verwachten

Een plek om op te laden

Wat bieden wij aan

Wij bieden jou, tijdens de Corona Crisis, een luisterend oor waar je terecht kan met al jouw zorgen en dilemmas. Dit doen we op vrijwillige basis. Er zijn geen kosten verbonden aan ons aanbod. We zijn telefonisch voor jou bereikbaar. Zie de agenda voor onze beschikbaarheid. 

Voor wie

Iedereen die in zijn of haar werk in deze crisis voor lastige keuzes komt te staan en behoefte heeft aan een luisterend oor. Of je nu werkt als medewerker in de zorg, leerkracht of andere beroepen, in loondienst of ZZP’er, al of niet als leidinggevende. Ieder heeft zijn of haar eigen dilemmas. Daarom sluiten wij niemand uit en nodigen we iedereen, die behoefte heeft aan een gesprek met een van onze coaches, van harte uit om contact met ons op te nemen.

    Wat mag je verwachten

    • Hartelijk en menselijk contact, waarin we onvoorwaardelijk naar jouw verhaal luisteren en jij weer nieuwe energie, kracht en perspectief opdoet
    • Verhelderende vragen die je verder helpen
    • Wij houden ons aan de internationale ethische code van de NOBCO(Nederlandse beroepsvereniging voor coaches) en zullen jouw informatie ten alle tijden vertrouwelijk houden.